80 Günde Devrialem - Around The World In 80 Days

İspanya’nın güneyinde, iki genç kızın vahşice katledilmesi, iki zıt karakterin yollarının kesişmesine neden olur. Her iki dedektif de aynı davayı sorgulamaktadır.


80 Günde Devrialem - Around The World In 80 Days FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

80 Günde Devrialem - Around The World In 80 Days

80 Günde Devrialem - Around The World In 80 Days izle

80 Günde Devrialem - Around The World In 80 Days filmini FilBox 30 NİSAN 2015 PERŞEMBE 21/ 00 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

80 Günde Devrialem - Around The World In 80 Days

2004 Aksiyon, Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Frank Coraci' yapmaktadır.Oyuncu Jackie Chan, Jim Broadbent, Steve Coogan 'ten oluşmaktadır.

Jules Verne’nin ünlü romanından uyarlanan şahane bir macera filmi… 1872’de, Passepartout (Jackie Chan) adında Çinli bir hırsız, Londra’ya kaçar ve arkadaşları ile 80 günde dünyayı dolaşacağı konusunda bahse giren Phileas Fogg (Steve Coogan) adında bir mucit ile birlikte yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında Passepartout, uzakdoğu dövüş sanatı gibi sahip olduğu yeteneklerini kullanarak, Fogg’un karşılaştığı bir takım tehlike ve risklerden de kurtulmasını sağlar. Diğer yandan, Fogg ve Passepartout’nun Londra’dan ayrıldığı gün, bir banka soyulmuştur ve iki gezginin suçlu olduğunu dşünen bir dedektif de her an peşlerindedir.

Fragman İzle








Kategori: