9 Ay Hapis - 9 Month Stretch

40 yaşında ve hiç evlenmemiş bir yargıç olan Ariane Felder (Sandrine Kiberlain), şirketin yeni yıl partisi için ilk kez saçlarını açar, süslenir ve haddinden fazla içer.


9 Ay Hapis - 9 Month Stretch FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

9 Ay Hapis - 9 Month Stretch

9 Ay Hapis - 9 Month Stretch izle

9 Ay Hapis - 9 Month Stretch filmini 31 AĞUSTOS 2014 PAZAR 21/ 00 FilBox 9 Ay Hapis - 9 Month Stretch Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

9 Ay Hapis - 9 Month Stretch

2013 | Komedi türündeki 9 Ay Hapis - 9 Month Stretch filmin yönetmenliğini Albert Dupontel'nin yapmaktadır.Oyuncu Nicolas Marié, Sandrine Kiberlain, Albert Dupontel'ten oluşmaktadır.

40 yaşında ve hiç evlenmemiş bir yargıç olan Ariane Felder (Sandrine Kiberlain), şirketin yeni yıl partisi için ilk kez saçlarını açar, süslenir ve haddinden fazla içer. O gecenin üzerinden altı ay geçer ve Ariane hamile olduğunu öğrenir. Ne o gece yaşadıklarını hatırlamakta, ne de karnındaki çocuğun babasının kim olduğunu bilmektedir. Sonunda DNA testi yaptırmaya karar veren Ariane, çocuğunun babasının büyük dolandırıcı Bob Nolan (Albert Dupontel) olduğunu öğrenir. Üstelik Bob, yakın bir zamanda cinayetten tutuklanarak hapse girmiştir.

Fragman İzle

  











Kategori: