Aile Sırları - August: Osage County

Zaman zaman gözleriniz dolarak, zaman zamansa kahkahalarla gülerek izleyeceğiniz, iki dalda Oscar adayı alan yapım, muhteşem oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.


Aile Sırları - August: Osage County filmini FilBox SinemaTV  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aile Sırları - August: Osage County

Aile Sırları - August: Osage County

Gösterim Tarihi:Aile Sırları - August: Osage County filmini 05 TEMMUZ 2014 CUMARTESİ 15/ 15 FilBox  Aile Sırları - August: Osage County Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aile Sırları - August: Osage County

2013 | Drama türündeki Aile Sırları - August: Osage Countyfilmin yönetmenliğini John Wells'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Meryl Streep, Ewan Mcgregor, Julia Roberts'ten oluşmaktadır.

Zaman zaman gözleriniz dolarak, zaman zamansa kahkahalarla gülerek izleyeceğiniz, iki dalda Oscar adayı alan yapım, muhteşem oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Kanser hastası olan Violet Weston (Meryl Streep), zamanla ilaç ve alkol bağımlısı haline gelmiştir. Artık kocası bile sabrının sınırlarını zorlamaktadır. Westonlar, uzun süre sonra ilk kez birlikte tatile çıkmaya karar verirler. Fakat bunun pek de iyi bir fikir olmadığını kısa süre içinde anlayacaklardır.

Fragman İzle

 











Kategori: