Anna Karenina

Tolstoy’un klasik eserinden uyarlanan Oscarlı yapımın başrollerini Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson ve Jude Law paylaşıyor.


Anna Karenina FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Anna Karenina

Anna Karenina izle

Anna Karenina filmini 12 EYLÜL 2014 CUMA 17/ 00 FilBox Anna Karenina Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Anna Karenina

2008 | Dram, Korku türündeki Anna Karenina filmin yönetmenliğini Joe Wright'nin yapmaktadır.Oyuncu Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson'ten oluşmaktadır.

Tolstoy’un klasik eserinden uyarlanan Oscarlı yapımın başrollerini Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson ve Jude Law paylaşıyor. Yıl 1874… Bir aristokrat olan Anna Karenina’nın (Keira Knightley) abisi eşini aldatmıştır. Bu nedenle genç kadın, abisinin evliliğini kurtarmasına yardımcı olmak amacıyla St. Petersburg’dan Moskova’ya doğru yola çıkar. Kendisi ise Kont Alexei Karenin (Jude Law) ile mutsuz bir evlilik yaşamaktadır. Trende karşılaştığı Kont Vronsky’ye (Jude Law) karşı yoğun duygular hissetmeye başlar. Vronsky ise yakında, Anna’nın da tanıdığı Kitty’e evlenme teklif edecektir. Davet edildiği bir baloda Vronsky ile tekrar karşılaşan ve aşık olan genç kadının kaderi, karanlık bir geleceğe doğru sürüklenmeye başlar.

Fragman İzle

  








Kategori: