Arabulucu - Middle Men

Wayne ve Buck , akılları sürekli yeni fikirlerle dolu iki dahi arkadaştır fakat bir türlü ortak hareket edemedikleri için başarılı bir girişimde bulunamamaktadırlar.


 Arabulucu - Middle Men   FilBox Sinema TV kanalından  Arabulucu - Middle Men   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Arabulucu - Middle Men  

 Arabulucu - Middle Men izle

 Arabulucu - Middle Men  filmini FilBox Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile 26 EKİM 2014 PAZAR 21/ 00 izleyebilirsiniz.

 Arabulucu - Middle Men  

2009 | Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini George Gallo'nin yapmaktadır.Oyuncu Gabriel Macht, Giovanni Ribisi, Luke Wilson'ten oluşmaktadır.

Wayne (Giovanni Ribisi) ve Buck (Giovanni Ribisi), akılları sürekli yeni fikirlerle dolu iki dahi arkadaştır fakat bir türlü ortak hareket edemedikleri için başarılı bir girişimde bulunamamaktadırlar. Sonunda para ile abone olunan erotik bir websitesi kurmayı başarırlar. Başarılı işadamı Jack Harris (Luke Wilson) de bu projeye ortak olunca, olay tamamen bambaşka bir boyut alır. Bu işten para kazanmak oldukça kolaydır. Ancak etrafları bu kadar yolsuzluk, lüks, suç ve baştan çıkaran kadın ile çevrili olunca kendilerine karşı dürüst kalabilmek gerçekten zor bir hal alacaktır.

Fragman İzle

  








Kategori: