Arı Filmi - Bee Movie

Altın Küre adayı, keyifli bir animasyon… Bir arı olan Barry B. Benson, üniversiteden mezun olmuş ve hayatı boyunca yapacağı tek işin bal toplamak olduğunu fark edince hayal kırıklığına uğramıştır.


Arı Filmi - Bee Movie FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arı Filmi - Bee Movie

Arı Filmi - Bee Movie izle

Arı Filmi - Bee Movie filmini 28 EYLÜL 2014 PAZAR 20/ 00 FilBox Arı Filmi - Bee Movie Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arı Filmi - Bee Movie

2007 | Animasyon türündeki Arı Filmi - Bee Movie filmin yönetmenliğini Steve Hickner, Simon J. Smith'nin yapmaktadır.Oyuncu Renée Zellweger, Matthew Broderick, Jerry Seinfeld'ten oluşmaktadır.

Altın Küre adayı, keyifli bir animasyon… Bir arı olan Barry B. Benson, üniversiteden mezun olmuş ve hayatı boyunca yapacağı tek işin bal toplamak olduğunu fark edince hayal kırıklığına uğramıştır. Kovanın dışındaki dünyayı görmek üzere Manhattan’a doğru yola çıkar. Burada karşılaştığı Vanessa adında çiçekçi kız, onu bir süpermarkete götürür. Barry, burada kavanozlar dolusu balı görünce büyük hayal kırıklığına uğrar. Genç arı, bunu tüm insan ırkına ödetmeye karar verir, sonucu her ne olursa olsun…

Fragman İzle

  








Kategori: