Arkadaşım Robot - T.I.M

11 yaşındaki Tibor’un yalnızca tek bir arkadaşı vardır: ev robotu T.I.M. Babası, robotun eski model olduğunu öne sürerek yeni bir modelle değiştirmeye karar verince Tibor, T.I.M’i hurdaya gönderilmekten son anda kurtarır.


Arkadaşım Robot - T.I.M FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arkadaşım Robot - T.I.M

Arkadaşım Robot - T.I.M izle

Arkadaşım Robot - T.I.M filmini FilBox 30 MAYIS 2015 CUMARTESİ 06/ 45 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arkadaşım Robot - T.I.M

2014 Aile türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Rolf Van Eijk' yapmaktadır.Oyuncu Bas Keijzer, Dyon Wilkens, Abdelhadi Baaddi'ten oluşmaktadır.

11 yaşındaki Tibor’un (Dyon Wilkens) yalnızca tek bir arkadaşı vardır: ev robotu T.I.M. Babası, robotun eski model olduğunu öne sürerek yeni bir modelle değiştirmeye karar verince Tibor, T.I.M’i hurdaya gönderilmekten son anda kurtarır. Tek dostunu tamir ettirebilmek için her yolu araştıran Tibor, sonunda efsanevi robot ustası Hector Sammler’a ulaşmaya karar verir. Ancak ustaya ulaşmak için çıktığı yolda, robot daha fazla arızalanmaya başlar. Tibor, dostunu çok geç olmadan Sammler’a ulaştırabilecek midir?

Fragman İzle








Kategori: