Aşkın Çekimi - Upside Down

Adam (Jim Sturgess), sıradışı bir dünyada yaşayan sıradan bir adamdır. Çocukken başka bir gezegende bulunan Eden’a (Kirsten Dunst) aşık olmuş ve onu hiç unutmamıştır


Aşkın Çekimi - Upside Down FilBox SinemaTV   kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkın Çekimi - Upside Down

Aşkın Çekimi - Upside Down

Aşkın Çekimi - Upside Down filmini 19 TEMMUZ 2014 CUMARTESİ 07/ 30 FilBox  Aşkın Çekimi - Upside Down Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkın Çekimi - Upside Down

2012 | Fantastik türündeki Aşkın Çekimi - Upside Down filmin yönetmenliğini Juan Solanas'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Jim Sturgess, Timothy Spall, Kirsten Dunst'ten oluşmaktadır.

İçinde muhteşem bir aşk hikayesi barındıran, sıradışı bir bilim kurgu filmi… Adam (Jim Sturgess), sıradışı bir dünyada yaşayan sıradan bir adamdır. Çocukken başka bir gezegende bulunan Eden’a (Kirsten Dunst) aşık olmuş ve onu hiç unutmamıştır. Eden ve Adam’ın sadece fiziksel dünyaları değil, ekonomik ve sosyal statüleri de farklıdır. Adam’ın gezegeni fakir alt sınıfın barındığı bir yerken, Eden’ın dünyasında her şey vardır. Bir dünyada yaşayan, o dünyanın yerçekimine bağlı olduğu için, diğer gezegende varolamamaktadır. Fakat Adam, Eden’ın nerede çalıştığını öğrenince, her ne pahasına olursa olsun ona ulaşmak için elinden geleni yapacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: