Avustralya - Australia

Kadın peşinde koşan kocasının ilgisizliğinden sıkılan Sarah Ashley (Nicole Kidman), hiç tanımadığı bir hayata adım atmaya karar verir.


Avustralya - Australia  FilBox Sinema TV Aksiyon kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Avustralya - Australia

Avustralya - Australia izle

Avustralya - Australia  filmini FilBox 31 AĞUSTOS 2015 PAZARTESİ 20/ 15 Sinema TV Aksiyon kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Avustralya - Australia

2008 Macera, Dram türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Baz Luhrmann, Bruce Spence'dir. Oyuncuları Baz Luhrmann, Bruce Spence, Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham'ten oluşmaktadır.

Kadın peşinde koşan kocasının ilgisizliğinden sıkılan Sarah Ashley (Nicole Kidman), hiç tanımadığı bir hayata adım atmaya karar verir. Ve İngiltere’den Avustralya’ya doğru yola çıkar. Ona bu yeni dünyada, hayvan tüccarı (Hugh Jackman) eşlik edecektir. Ancak tam bir hanımefendi olan Sarah’nın karşısındaki bu adam, kaba saba ve başına buyruk biridir. Önceleri hiç anlaşamayan ikili, zamanla birbirine ısınır, hatta aralarında sıcak bir ilişki bile başlar. Kimsesiz bir Aborjin çocuğu da yanına alan Sarah, Avustralya’da kendine yeni bir aile kurmuş gibidir. Ancak 2. Dünya Savaşı başlamıştır ve savaş rüzgarları Avustralya’yı da etkisi altına almak üzeredir.

Fragman İzle








Kategori: