Azap Yolu - Road To Perdition

Tom Hanks’in başrolünde olduğu Oscarlı bir gerilim filmi. Büyük buhran zamanları… Michael Sullivan, bir suç çetesi patronu olan İrlandalı John Rooney için çalışan kiralık bir katildir.


Azap Yolu - Road To Perdition filmini FilBox SinemaTV 1001 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Azap Yolu - Road To Perdition

Azap Yolu - Road To Perdition izle

Gösterim Tarihi:Azap Yolu - Road To Perdition filmini 30 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 16/ 15 FilBox  Azap Yolu - Road To Perdition Filmini Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Azap Yolu - Road To Perdition

2002 | Aksiyon/Macera, Suç türündeki Azap Yolu - Road To Perdition filmin yönetmenliğini Sam Mendes yaptığı Oyuncuların Paul Newman, Jude Law, Tom Hanks'ten oluşmaktadır.

Tom Hanks’in başrolünde olduğu Oscarlı bir gerilim filmi. Büyük buhran zamanları… Michael Sullivan (Tom Hanks), bir suç çetesi patronu olan İrlandalı John Rooney için çalışan kiralık bir katildir. Sullivan’ın ne iş yaptığını merak eden oğlu Jr., bir gece babasını takip eder ve Sullivan’ı, Rooney’nin oğlu Connor (Daniel Craig) ile birlikte işledikleri bir cinayete tanıklık eder. Jr. bu konuda sessiz kalacağına yemin etmesine rağmen Connor, Sullivan ve ailesini ortadan kaldırmaya karar vermiştir. Tom Hanks’in başrolünde olduğu Oscarlı bir gerilim filmi. Büyük buhran zamanları… Michael Sullivan (Tom Hanks), bir suç çetesi patronu olan İrlandalı John Rooney için çalışan kiralık bir katildir. Sullivan’ın ne iş yaptığını merak eden oğlu Jr., bir gece babasını takip eder ve Sullivan’ı, Rooney’nin oğlu Connor (Daniel Craig) ile birlikte işledikleri bir cinayete tanıklık eder. Jr. bu konuda sessiz kalacağına yemin etmesine rağmen Connor, Sullivan ve ailesini ortadan kaldırmaya karar vermiştir.

Fragman İzle











Kategori: