Bekarlığa Veda - Bachelorette

Sevimli Becky, yakışıklı sevgilisi Dale ile evlenmek üzeredir. Baş nedimesi Regan evlenen ilk kişi olamadığı için gizli gizli hırs yapmış, başarılı bir iş kadınır.


Bekarlığa Veda - Bachelorette FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bekarlığa Veda - Bachelorette

Bekarlığa Veda - Bachelorette izle

Bekarlığa Veda - Bachelorette filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile 09 ARALIK 2014 SALI 02/ 30 izleyebilirsiniz.

Bekarlığa Veda - Bachelorette

2012 | Komedi, Romantik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Leslye Headland'nin yapmaktadır.Oyuncu Isla Fisher, Kirsten Dunst, Lizzy Caplan'ten oluşmaktadır.

Sevimli Becky (Rebel Wilson), yakışıklı sevgilisi Dale (Hayes MacArthur) ile evlenmek üzeredir. Baş nedimesi Regan (Kirsten Dunst) evlenen ilk kişi olamadığı için gizli gizli hırs yapmış, başarılı bir iş kadınır. Gena (Lizzy Caplan) sivri dilli alaycı biri gibi görünse de, aslında duygusal bir yapıya sahiptir. Katie (Isla Fisher) ise güzel yaşamayı seven saf bir kadındır. Becky, sakin bir bekarlığa veda partisi ister fakat nedimelerinin planları son derece çılgındır... Gülünç hayal kırıklıkları ve beklenmedik gelişmeler eşiğinde, kadınlar ve yakın arkadaşlıklar hakkında, jilet gibi keskin bir komedi.

Fragman İzle

  








Kategori: