Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days

Yaşadığı ilişkiler bir kaç günü geçmeyen genç adam, bir elmas şirketi için yürütülecek reklam kampanyasını almak için iş arkadaşları ile iddiaya girer.


Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days izle

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days filmini 09 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ 12 FilBox Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days

2003 | Komedi, Romantik türündeki Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? - How To Lose A Guy In 10 Days filmin yönetmenliğini Donald Petrie'nin yapmaktadır.Oyuncu Matthew Mcconaughey, Kate Hudson, Adam Goldberg'ten oluşmaktadır.

Benjamin (Matthew McConaughey), reklam sektöründe çalışan çok çapkın bir adamdır. Yaşadığı ilişkiler bir kaç günü geçmeyen genç adam, bir elmas şirketi için yürütülecek reklam kampanyasını almak için iş arkadaşları ile iddiaya girer. Eğer bir kadını 10 gün içinde kendine aşık etmeyi başarırsa kampanyayı o yürütebilecektir. Kendine aşık etmesi gereken kadın ise, “bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir” adlı bir makale üzerinde çalışan Andie’dir (Kate Hudson). Tabi ki Benjamin, kalkıştığı işin ne kadar zorlu olacağını tahmin bile edemiyordur.

Fragman İzle

  











Kategori: