Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy

İlk üç bölümüyle hız kesmeyen aksiyon efsanesi, serinin dördüncü filmi ile heyecanı doruklara taşıyor. Threadstone ve Black Briar operasyonları hakkında makaleler yazan The Guardian muhabiri öldürülür.


Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy filmini 30 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 16/ 45 FilBox  Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy

2012 | Aksiyon türündeki Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy filmin yönetmenliğini Tony Gilroy'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Jeremy Renner, Edward Norton'ten oluşmaktadır.

İlk üç bölümüyle hız kesmeyen aksiyon efsanesi, serinin dördüncü filmi ile heyecanı doruklara taşıyor. Threadstone ve Black Briar operasyonları hakkında makaleler yazan The Guardian muhabiri öldürülür ve Amerikan Senatosu, operasyonlarla ilgili CIA ajanlarını araştırmaya başlar. CIA’de yönetici olan Ezra Kramer, emekli albay Eric Bryer’i (Edward Norton) göreve çağırarak bu işi temizlemesini ister. Bryer, ajanlara zihinsel ve fiziksel güç veren hapların kullanıldığı bir savunma programına son verecektir. Bu, programda çalışan ajan Aaron Cross (Jeremy Renner) dahil, programa dahil tüm ajansların öldürülmesi anlamına gelmektedir.

Fragman İzle

 











Kategori: