Büyük Kumar - Runner, Runner

Başrollerini Ben Affleck ve ünlü şarkıcı Justin Timberlake’in paylaştığı yapım, heyecanı doruklara taşıyan bir gerilim filmi…


Büyük Kumar -  Runner, Runner  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Kumar -  Runner, Runner

Büyük Kumar - Runner, Runner izle

Büyük Kumar -  Runner  filmini FilBox 27 AĞUSTOS 2015 PERŞEMBE 23/ 15 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Kumar -  Runner, Runner

2013 Gerilim türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Brad Furman'dir. Oyuncuları Ben Affleck, Gemma Arterton, Justin Timberlake'ten oluşmaktadır.

Başrollerini Ben Affleck ve ünlü şarkıcı Justin Timberlake’in paylaştığı yapım, heyecanı doruklara taşıyan bir gerilim filmi… Üniversite öğrencisi Richie (Justin Timberlake), bir süredir internet üzerinden poker oynamaktadır. Son oynadığı oyunda yüklü miktarda para kaybedince, dolandırıldığını düşünerek Costa Rica’ya, poker oyununun sahibini görmeye gider. Oyun sahibi Ivan Block, Richie’ye bir iş teklif eder. Richie de işlerin nasıl döndüğünü anlamak için iyi bir yol olduğunu düşünerek teklifi kabul eder. Ancak FBI, Richie’ye uzun süredir Ivan’ın peşinde olduklarını ve onlara yardımcı olması gerektiğini söyler. Arada kalan Richie, bir orta yol bulmak zorundadır.

Fragman İzle








Kategori: