Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2

Bir zamanlar Norveç’in dağlarında gnomların yaşadığı mutlu bir krallık vardı. Gnomların görevi, her gün sihirli gümüş sayesinde güneş ışığını dünyaya getirmekti.


 Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2 FilBox Sinema TV Aile kanalından  Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2 görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2  

 Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2 izle

 Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2  filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile 25 EKİM 2014 CUMARTESİ 07/ 30 izleyebilirsiniz.

 Büyülü Dağ 2 - Magic Silver 2  

2011 Aile türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Arne Lindtner Næss'nin yapmaktadır.Oyuncu Johan Tinus Lindgren, Ane Viola Semb, Toralv Maurstad'ten oluşmaktadır.

Tobias, sınıf öğretmeni Bayan Sanne ile hiç bir zaman iyi geçinememiştir. Öğretmeni, haylazlıkları sonucu sürekli onu müdürün odasına götürmekte, zor ödevler vermektedir. Sanne doğum iznine ayrılınca, yerine genç ve çocuklarla iyi geçinen bir öğretmen olan Kees gelir. Artık okul, tüm çocuklar için çok daha eğlenceli ve cazip bir yer haline gelmiştir. Fakat katı kuralları ile meşhur okul müdürü, bu gidişata bir dur demenin vaktinin geldiğini düşünmektedir.

Fragman İzle

  








Kategori: