Çılgın Bir An - One Wild Moment

015 Komedi yapımı filmin, modern uyarlamasında Vincent Cassel başrolde yer alıyor. Yeni boşanan 44 yaşındaki Pierre, genç kızı, yakın arkadaşı Jacques ve onun kızı Francois ile tatile çıkar.


Çılgın Bir An - One Wild Moment FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Bir An - One Wild Moment
  

Çılgın Bir An - One Wild Moment izle

Çılgın Bir An - One Wild Moment filmini FilBox 27 ARALIK 2015 PAZAR 03/ 15  Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Bir An - One Wild Moment
  

2011 Romantik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Jean-François Richet'dir. Oyuncuları François Cluzet, Vincent Cassel, Lola Le Lann'ten oluşmaktadır.

2015 Komedi yapımı filmin, modern uyarlamasında Vincent Cassel başrolde yer alıyor. Yeni boşanan 44 yaşındaki Pierre, genç kızı, yakın arkadaşı Jacques ve onun kızı Francois ile tatile çıkar. Saint Tropez’de gittikleri bir partide, Pierre ve genç Francois yakınlaşır. Pierre, bunun yanlış olduğunu düşünerek bitirmek istese de Francois, takıntılı bir biçimde ilişkiyi sürdürmek, hatta babasına anlatmak ister. Sonunda anlatır da; fakat Pierre olduğunu söylemez. Jacques ise dostu Pierre’ye durumu anlatarak, kızını baştan çıkaran bu orta yaşlı adamın kim olduğunu bulmak istediğini söyler.

Fragman İzle









Kategori: