Çılgın Haber Ekibi - Anchorman 2: The Legend Continues

New York’a taşınmak üzere San Diago’dan ayrılan Ron (Will Ferrell), karısı Veronica(Christina Applegate) ve oğlu Walter ile birlikte iyi bir hayat yaşamaktadır. Karısı ile aynı şirkette çalışan Ron kovulur. Ancak Veronica terfi olmuştur.


Çılgın Haber Ekibi - Anchorman 2: The Legend Continues  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Haber Ekibi - Anchorman 2: The Legend Continues 

Çılgın Haber Ekibi - Anchorman 2: The Legend Continues izle

Çılgın Haber Ekibi - Anchorman 2: The Legend Continues  filmini FilBox 29 EKİM 2015 PERŞEMBE 23/ 00 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Haber Ekibi - Anchorman 2: The Legend Continues 

2013 Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Adam Mckay'dir. Oyuncuları Christina Applegate, Paul Rudd, Will Ferrell'ten oluşmaktadır.

New York’a taşınmak üzere San Diago’dan ayrılan Ron (Will Ferrell), karısı Veronica(Christina Applegate) ve oğlu Walter ile birlikte iyi bir hayat yaşamaktadır. Karısı ile aynı şirkette çalışan Ron kovulur. Ancak Veronica terfi olmuştur. Ne yapacağını bilemeyen Ron, San Diago’da yaşayan Freddie Schapp’ın bir haber kanalında yer alan programında işe başlar. Çekimleri New York’ta gerçekleşecek programı sıradışı bir biçimde tasarlayan Ron, yine başarıyı elde etmiştir. Fakat bu başarısı kalıcı olabilecek midir?

Fragman İzle








Kategori: