Çılgınlar Sınıfı - Accepted

Başvurduğu her okul tarafından reddedilen Bartleby (Justin Long), sonunda hayali bir üniversite kurmaya karar verir. Amacı, ailesini kandırmaktır.


 Çılgınlar Sınıfı - Accepted   FilBox Sinema TV kanalından  Çılgınlar Sınıfı - Accepted   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Çılgınlar Sınıfı - Accepted  

 Çılgınlar Sınıfı - Accepted izle

 Çılgınlar Sınıfı - Accepted  filmini FilBox Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile 27 EKİM 2014 PAZARTESİ 02/ 15 izleyebilirsiniz.

 Çılgınlar Sınıfı - Accepted  

2006 | Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Steve Pink'nin yapmaktadır.Oyuncu Jonah Hill, Blake Lively, Justin Long'ten oluşmaktadır.

Başvurduğu her okul tarafından reddedilen Bartleby (Justin Long), sonunda hayali bir üniversite kurmaya karar verir. Amacı, ailesini kandırmaktır. Arkadaşları ile birlikte bu üniversiteye South Harmon Teknoloji Enstitüsü adını koyarlar. Fakat bu bir süre sonra iş ciddiye biner ve okullardan reddedilen diğer öğrenciler de üniversiteye başvurmaya başlarlar. Bartleby ve arkadaşları, başlarını belaya sokmadan biran evvel bu işten yakayı sıyırmak zorundadırlar.

Fragman İzle

  








Kategori: