Dayanışma - Reviving Ophelia

Marie ve Le Ann hayatın zorluklarına, birbirlerine destek olarak göğüs germiş iki kızkardeştir. Şimdi kızları nedeniyle her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaçları vardır.


Dayanışma - Reviving Ophelia FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dayanışma - Reviving Ophelia

Dayanışma - Reviving Ophelia

Dayanışma - Reviving Ophelia filmini 17 TEMMUZ 2014 PERŞEMBE 06/ 30 FilBox  Dayanışma - Reviving Ophelia Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dayanışma - Reviving Ophelia

2010 | Dram, Drama türündeki Dayanışma - Reviving Ophelia filmin yönetmenliğini Bobby Roth'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Carleigh Beverly, Kim Dickens, Rebecca Williams, Jane Kaczmarek'ten oluşmaktadır.

Marie (Jane Kaczmarek) ve Le Ann (Kim Dickens) hayatın zorluklarına, birbirlerine destek olarak göğüs germiş iki kızkardeştir. Şimdi kızları nedeniyle her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaçları vardır. Marie’nin 17 yaşındaki kızı Elizabeth (Rebecca Williams) mükemmel görünen bir hayata sahiptir. Le Ann ise 16 yaşındaki kızı Kelli’yi (Carleigh Beverly) tek başına büyütmüş ve onun arkadaşları ile ilişkisine hep karışmıştır. Kelli, kuzeni Elizabeth’in, erkek arkadaşının tecavüzüne uğradığından şüphelenir ama kimse ona inanmaz.

Fragman İzle

 











Kategori: