Diktatör - The Dictator

Borat’ın yapımcılarından yine kahkaha dolu bir komedi… Aladeen (Sacha Baron Cohen), Wadiya adında bir ülkenin diktatörüdür. Ne halkı, ne de yakınları tarafından hiç sevilmemektedir.


Diktatör - The Dictator FilBox SinemaTV Aşk kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diktatör - The Dictator

Diktatör - The Dictator izle

Diktatör - The Dictator filmini 31 AĞUSTOS 2014 PAZAR 19/ 00 FilBox  Diktatör - The Dictator Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diktatör - The Dictator

2012 | Komedi türündeki Diktatör - The Dictator filmin yönetmenliğini Larry Charles'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Anna Faris, John C. Reilly, Sacha Baron Cohen'ten oluşmaktadır.

Borat’ın yapımcılarından yine kahkaha dolu bir komedi… Aladeen (Sacha Baron Cohen), Wadiya adında bir ülkenin diktatörüdür. Ne halkı, ne de yakınları tarafından hiç sevilmemektedir. Ülkesinin nükleer silahları hakkında konuşma yapmak için New York’a davet edilir. Ancak Amerika’da saldırıya uğrar ve kaçırılır. Yerine, ona çok benzeyen birini yerleştirirler. Sakalını kestikleri için geri döndüğünde kimse onu tanımaz ve kapı dışarı edilir. New York sokaklarında amaçsızca dolaşırken bir dükkana girer ve burada tanıştığı Zoey (Anna Faris) tarafından tezgahtar olarak işe alınır.

Fragman İzle

 











Kategori: