Doğal Kahramanlar - Epic

Ice Age’in yaratıcılarından, yine keyif dolu bir animasyon macera… Mary Katherine, çılgın bir bilimadamı olan babasının yanına gelir. Fakat babası, yakındaki ormanda bulunan küçük bir uygarlığı keşfetmek üzere ortadan kaybolmuştur.


Doğal Kahramanlar - Epic FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Doğal Kahramanlar - Epic

Doğal Kahramanlar - Epic izle

Doğal Kahramanlar - Epic filmini FilBox 07 HAZİRAN 2015 PAZAR 08/ 45 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Doğal Kahramanlar - Epic

2013 Animasyon türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Josh Hutcherson' yapmaktadır.Oyuncu Beyoncé Knowles, Amanda Seyfried'ten oluşmaktadır.

Ice Age’in yaratıcılarından, yine keyif dolu bir animasyon macera… Mary Katherine, çılgın bir bilimadamı olan babasının yanına gelir. Fakat babası, yakındaki ormanda bulunan küçük bir uygarlığı keşfetmek üzere ortadan kaybolmuştur. Babasını bulmak için yola düşen genç kız, kendini birden büyülü bir evrenin içinde bulur. Bu evrende iyiler ve kötüler arasında kıran kırana bir mücadele vardır. Dünyalarını ayakta tutmak için mücadele eden savaşçıların ordusuna katılan Mary, hiç ummadığı kadar büyük bir maceraya atılacaktır.

Fragman İzle








Kategori: