Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons

Louis Pergaud'un 1912 tarihli romanından uyarlanan ve 1962'de çekilen ilk filmin tekrar çevrimi olan Düğmelerin Savaşı, 1944 yılında Nazi işgali altındaki Fransa'da geçiyor.


Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons filmini FilBox SinemaTV 1001 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons

Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons izle

Gösterim Tarihi:Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons filmini 30 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 08/ 00 FilBox  Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons Filmini Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttons

2011 | Aksiyon, Aile türündeki Düğmelerin Savaşı - War Of The Buttonsfilmin yönetmenliğini Christophe Barratier yaptığı Oyuncuların Eric Elmosnino, Guillaume Canet, Laetitia Casta'ten oluşmaktadır.

Louis Pergaud'un 1912 tarihli romanından uyarlanan ve 1962'de çekilen ilk filmin tekrar çevrimi olan Düğmelerin Savaşı, 1944 yılında Nazi işgali altındaki Fransa'da geçiyor. Kahramanımız Lebrac bir yandan iki çocuk çetesi arasındaki savaş oyunu kazanabilmek için herşeyi yaparken, diğer yandan ise Nazilere yakalanma tehlikesi altında olan Yahudi kız Violette'e hissettiği duygular yüzünden gerçek dünyanın acımasızlığı ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Başrollerde top modellikten oyunculuğa geçen Laetitia Casta, son dönem Fransız sinemasının yıldızları Guillaume Canet ve Kad Merad ile Lebrac rolünde göreceğimiz Jean Texier oynuyor.

Fragman İzle











Kategori: