Elizabeth: Altın Çağ - Elizabeth: The Golden Age

Yedi dalda Oscar adayı olarak uzun süre akıllarda kalan Kraliçe Elizabeth filminin devamı niteliğindeki yapım, en iyi kostüm dalında Oscar kazandı. 16. yüzyıl İngiltere’si…


Elizabeth: Altın Çağ - Elizabeth: The Golden Age FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Elizabeth: Altın Çağ - Elizabeth: The Golden Age

Elizabeth: Altın Çağ - Elizabeth: The Golden Age izle

Elizabeth: Altın Çağ - Elizabeth: The Golden Age filmini FilBox 23 OCAK 2015 CUMA 10/ 45 kanalında HD görüntü kalitesi ile 2008 Dram, Aksiyon izleyebilirsiniz.

Elizabeth: Altın Çağ - Elizabeth: The Golden Age

2007 Drama, Biyografi türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Shekhar Kapur'nin yapmaktadır.Oyuncu Jordi Mollà, Geoffrey Rush, Cate Blanchett'ten oluşmaktadır.

Yedi dalda Oscar adayı olarak uzun süre akıllarda kalan Kraliçe Elizabeth filminin devamı niteliğindeki yapım, en iyi kostüm dalında Oscar kazandı. 16. yüzyıl İngiltere’si… İspanya kralı Philip (Jordi Mollà), kraliçe Elizabeth’i (Cate Blanchett ) devirme planları yapmaktadır. Bunun için İskoçya kraliçesi Mary Stuart ile işbirliği yaparak, Elizabeth ve sadık danışmanı Sör Francis’e (Geoffrey Rush) tuzak kurar. Ülkesini korumak için savaş hazırlıklarına başlayan Elizabeth, denizci Raleigh’e aşık olur. Ülkesi ve aşkı arasında oldukça hassas bir denge sağlaması gereken Elizabeth hayatının en zorlu sınavından geçecektir.

Fragman İzle









Kategori: