Elly Hakkında - About Elly

İranlı yönetmen Asghar Farhadi, yine muhteşem bir filme imza atmış. Bir grup orta sınıf aile, tatil amacıyla Tahran’dan deniz kenarında bir tatil kasabasına giderler. Sepideh, kızının öğretmeni Elly’i de davet eder.


Elly Hakkında - About Elly  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Elly Hakkında - About Elly

Elly Hakkında - About Elly izle

Elly Hakkında - About Elly  filmini FilBox 28 AĞUSTOS 2015 CUMA 08/ 30 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Elly Hakkında - About Elly

2009 Drama türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Asghar Farhadi'dir. Oyuncuları Taraneh Alidoosti, Shahab Hosseini, Golshifteh Farahani'ten oluşmaktadır.

İranlı yönetmen Asghar Farhadi, yine muhteşem bir filme imza atmış. Bir grup orta sınıf aile, tatil amacıyla Tahran’dan deniz kenarında bir tatil kasabasına giderler. Sepideh (Golshifteh Farahani), kızının öğretmeni Elly’i (Taraneh Alidoosti) de davet eder. Amacı, bir süredir Almanya’da yaşayan Ahmad isimli arkadaşı ile arasını yapmaktır. Ertesi sabah Elly, annesinin hastaneye kaldırılmasını bahane ederek Tahran’a döneceğini söyler. Ancak Sepideh, Elly’nin kalmasını ister ve valizini saklar. Elly, denize giren çocuklara göz kulak olacaktır. Bir süre sonra Sepideh’in kızı, arkadaşlarından birinin boğulmak üzere olduğunu söyler. Çocuk kurtarılır ancak Elly ortalarda yoktur. Peki Elly boğulmuş mudur? Yoksa Tahran’a geri mi dönmüştür?

Fragman İzle








Kategori: