Eve Hoşgeldin, Roscoe Jenkıns - Welcome Home, Roscoe Jenkins

Hayatta her istediğini yapabilecek kadar parası olan TV yıldızı RJ Stevens (Martin Lawrence) evlilik arifesindedir. Yakında uzun süredir görmediği anne-babasının 50.


Eve Hoşgeldin, Roscoe Jenkıns - Welcome Home, Roscoe Jenkins FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Eve Hoşgeldin, Roscoe Jenkıns - Welcome Home, Roscoe Jenkins

Eve Hoşgeldin, Roscoe Jenkıns - Welcome Home, Roscoe Jenkins izle

Eve Hoşgeldin, Roscoe Jenkıns - Welcome Home, Roscoe Jenkins filmini FilBox 01 HAZİRAN 2015 PAZARTESİ 12/ 45 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar - Once

2008 Romantik Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Malcolm D. Lee' yapmaktadır.Oyuncu James Earl Jones, Louis C.K., Martin Lawrence'ten oluşmaktadır.

Hayatta her istediğini yapabilecek kadar parası olan TV yıldızı RJ Stevens (Martin Lawrence) evlilik arifesindedir. Yakında uzun süredir görmediği anne-babasının 50. evlilik yıldönümüdür ve ailesi onu eve davet eder. Nişanlısını da alarak güneye, doğduğu kente doğru yola çıkar. Artık ailesine, eski şapşal çocuk olmadığını ispatlamak için iyi bir şansı vardır. Fakat aile evine vardığında, Hollywood’da ne kadar ünlüyse, doğduğu kasabada o kadar sıradan ve değersiz bir adam olduğunu anlayacaktır.

Fragman İzle








Kategori: