Eyvah Yaş 40 - This Is 40

Orta yaş krizinde bir çiftin iniş çıkışlarını resmeden yapımın başrollerini Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel ve Megan Fox gibi ünlü isimler paylaşıyor.


Eyvah Yaş 40 - This Is 40 filmini FilBox SinemaTV  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Eyvah Yaş 40 - This Is 40

Eyvah Yaş 40 - This Is 40

Gösterim Tarihi:Eyvah Yaş 40 - This Is 40 filmini 16 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 16/ 45 FilBox  Eyvah Yaş 40 - This Is 40 Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Eyvah Yaş 40 - This Is 40

2012 | Komedi türündeki Eyvah Yaş 40 - This Is 40filmin yönetmenliğini Andrés Muschietti'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Megan Charpentier, Nikolaj Coster-Waldau, Jessica Chastain'ten oluşmaktadır.

Orta yaş krizinde bir çiftin iniş çıkışlarını resmeden yapımın başrollerini Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel ve Megan Fox gibi ünlü isimler paylaşıyor. Yaşı hakkında sürekli yalan söyleyen Debbie (Leslie Mann), kocası Paul’ün (Paul Rudd) yaklaşmakta olan 40. doğumgünü için bir parti düzenleyecektir. Debbie’nin işlettiği küçük butik, finansal krizler nedeniyle iflasın eşiğindedir. Diğer yandan Pete’in sahip olduğu plak şirketi de yeterli kazanç sağlamamaktadır. Her ikisinin de babaları ve çocukları ile ilgili sorunlar hayatlarında daha da büyük krizlere yol açmaktadır. Bu doğumgünü partisi ise ailedeki tüm açmazların ortaya çıktığı bir kırılım noktası olacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: