Geçmişin Sırları - The Company You Keep

Eskiden yasadışı örgüt üyesi olan bir adamın hayatını konu alan filmin hem başrol, hem de yönetmen koltuğunda Robert Redford yer alıyor.


Geçmişin Sırları - The Company You Keep FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geçmişin Sırları - The Company You Keep

Geçmişin Sırları - The Company You Keep

Şeytani Eziyet - Burden Of Evil filmini 23 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ 19/ 00 FilBox  Geçmişin Sırları - The Company You Keep Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geçmişin Sırları - The Company You Keep

2012 Dram, Gerilim türündeki Geçmişin Sırları - The Company You Keep filmin yönetmenliğini Robert Redford'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Robert Redford, Shia Labeouf'ten oluşmaktadır.

Eskiden yasadışı örgüt üyesi olan bir adamın hayatını konu alan filmin hem başrol, hem de yönetmen koltuğunda Robert Redford yer alıyor. Eski bir banka soygununa karışan ve yıllardır saklanan Sharon Solarz tutuklanır. Yeniden gündeme gelen dava, gazeteci Ben Shephard’ın (Shia LaBeouf) ilgisini çeker. Olayı araştırmaya başlayan Ben, geçmişin izlerini takip ettikçe, soygun ile ilgisi bulunan ve yıllardır saklanan Jim Grant (Robert Redford), yakalanma korkusu ile kaçmaya karar verir.

Fragman İzle

 











Kategori: