Genç Yetişkin - Young Adult

Altın küre adayı yapımda, Charlize Theron’un üstün performansı ön plana çıkıyor. Bir zamanlar okulun en popüler kızı ve şimdilerde boşanmış bir alkolik olan.


Genç Yetişkin - Young Adult filmini FilBox SinemaTV Aşk kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Genç Yetişkin - Young Adult

Genç Yetişkin - Young Adult izle

Gösterim Tarihi:Genç Yetişkin - Young Adult filmini 30 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 06/ 00 FilBox  Genç Yetişkin - Young Adult Sinema TV Aşk  kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Genç Yetişkin - Young Adult

2011 | Komedi, Dram türündeki Genç Yetişkin - Young Adult filmin yönetmenliğini Jason Reitman'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Charlize Theron, Patrick Wilson, Patton Oswalt'ten oluşmaktadır.

Altın küre adayı yapımda, Charlize Theron’un üstün performansı ön plana çıkıyor. Bir zamanlar okulun en popüler kızı ve şimdilerde boşanmış bir alkolik olan Mavis Grey (Charlize Theron), üzerinde çalıştığı senaryo serisini tamamlamak üzere doğduğu yere, Minesota’ya yerleşmeye karar verir. Bir yandan da geçmişte aşık olduğu Buddy (Patrick Wilson) ile tekrar bir araya gelme hayalleri kurmaktadır ancak artık evli ve çocuklu olan genç adam, Mavis’in hislerine karşılık vermez. Ancak bir süre sonra, karıştığı bir kavgada ağır darbe alarak engelli hale gelen eski sınıf arkadaşı Maat Freehauf (Patton Oswalt) ile yakınlaşmaya başlayacaktır.

Fragman İzle











Kategori: