Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files

Çok satan Alman romanından uyarlanmış bir gerilim… Ünlü arkeolog Schlesinger Orta Doğu’daki antik bir yerleşim bölgesinde önemli bir keşif yapar.


Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files

Hamılton - Nationens Intresse izle

Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files filmini 21 EYLÜL 2014 PAZAR 17/ 15 FilBox Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files

2010 | Korku/Gerilim, Gerilim türündeki Golgotha Dosyaları - The Golgotha Files filmin yönetmenliğini Zoltan Spirandelli'nin yapmaktadır.Oyuncu Rolf Kanies, Adnan Maral, Katharina Schüttler, Marco Girnth'ten oluşmaktadır.

Çok satan Alman romanından uyarlanmış bir gerilim… Ünlü arkeolog Schlesinger (Gerd Silberbauer) Orta Doğu’daki antik bir yerleşim bölgesinde önemli bir keşif yapar. Ardında ülkesi Almanya’ya döner ve başarısız geçen organ nakli sonucu ölür. Yazar olan kızı Felicia (Katharina Schüttler) bunun normal bir ölüm değil cinayet olduğunu anlar. Bilimadamı Gregor Gropius (Marco Girnth) ile birlikte babasının ölümünün ardındaki gerçekleri araştırmaya başlar. İpuçları onları Kudüs’ten Vatikan’a kadar götürür. Peşinde oldukları sır, Hıristiyanlığın temellerini sarsacak niteliktedir.

Fragman İzle

  








Kategori: