Hairspray

John Waters'ın 1988'de çektiği filmin yeniden çevrimi… Baltmore’da yaşayan ve dış görünüşünden memnun tombik bir genç kız olan Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) televizyondaki Corny Collins Show’un büyük bir hayranıdır.


Hairspray filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hairspray

Hairspray izle

Gösterim Tarihi: Hairspray filmini  30 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 14/ 15  FilBox  Hairspray Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hairspray

2007 - ABD , İngiltere Tür : Komedi , Müzikal , Romantik türündeki Hairspray filmin yönetmenliğini Adam Shankman yaptığı Oyuncuların Michelle Pfeiffer, John Travolta, Christopher Walken, Nikki Blonsky'ten oluşmaktadır.

John Waters'ın 1988'de çektiği filmin yeniden çevrimi… Baltmore’da yaşayan ve dış görünüşünden memnun tombik bir genç kız olan Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) televizyondaki Corny Collins Show’un büyük bir hayranıdır. Bu dans programı için yeni bir yetenek arandığını öğrenince hemen hazırlıklara başlar. Ancak önüne, başta annesi olmak üzere birçok engel çıkacaktır. Anne rolündeki John Travolta’nun performansına dikkat…Halinden memnun tombiş bir genç olan Tracy Turnblad, bir televizyonda yayınlanan dans yarışmasına katılmaya hak kazanınca Baltmore’u çalkalayan müzik ve eğlence dolu bir macera da başlamış olur. Tracy’nin kendisi gibi etine dolgun annesi rolünde John Travolta, babası rolünde ise Christopher Walken rol alıyor.

 Fragman İzle













Kategori: