Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks

Başrollerini Paul Dano ve Zoe Kazan’ın paylaştığı, sıradışı fantastik bir yapım. Calvin yazmak için geleneksel yöntemleri kullanarak kitaplarını daktilo ile yazan, dahi bir yazardır.


 Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks FilBox Sinema TV kanalından  Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks  

 Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks izle

 Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks  filmini FilBox Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile 19 KASIM 2014 ÇARŞAMBA 17/ 00 izleyebilirsiniz.

 Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks  

2012 | Drama, Fantastik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Valerie Faris, Jonathan Dayton'nin yapmaktadır.Oyuncu Zoe Kazan, Paul Dano, Annette Bening'ten oluşmaktadır.

Başrollerini Paul Dano ve Zoe Kazan’ın paylaştığı, sıradışı fantastik bir yapım. Calvin (Paul Dano), yazmak için geleneksel yöntemleri kullanarak kitaplarını daktilo ile yazan, dahi bir yazardır. Son yazdığı roman, hayalindeki kadın, Ruby (Zoe Kazan) hakkındadır. Bir gün uyandığında gözlerine inanamaz. Ruby ete kemiğe bürünmüş bir biçimde karşısında durmaktadır. Ruby’nin davranışları tamanen Calvin’in yazdıklarına göre yönlenmektedir. Başlarda ilişkiyi yönlendirmekten keyif duyan Calvin, zamanla içinden çıkılamayacak bir kaos yarattığını anlayacaktır.

Fragman İzle

  








Kategori: