İmparator - Emperor

2. Dünya Savaşı sırasında geçen gerçek olaylardan uyarlanan bir yapım. Nagasaki ve Hiroshima’ya atılan atom bombalarının ardından, General Douglas MacArthur, Japonya’da Amerikan ordusunun başında görev yapmaktadır.


İmparator - Emperor FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İmparator - Emperor

İmparator - Emperor

İmparator - Emperor filmini 22 AĞUSTOS 2014 CUMA 07/ 15 FilBox  İmparator - Emperor Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İmparator - Emperor

2012 | Dram, Savaş türündeki İmparator - Emperor filmin yönetmenliğini Peter Webber'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Colin Moy'ten oluşmaktadır.

2. Dünya Savaşı sırasında geçen gerçek olaylardan uyarlanan bir yapım. Nagasaki ve Hiroshima’ya atılan atom bombalarının ardından, General Douglas MacArthur (General Douglas MacArthur), Japonya’da Amerikan ordusunun başında görev yapmaktadır. MacArthur tarafından görevlendirilen General Bonner Fellers (Matthew Fox) ise Japonya İmparatoru Hirohito’nun savaş suçlusu olup olmadığını araştırmaktadır. Fellers, bir yandan imparatora ulaşma çabası, diğer yandan yıllar önce aşık olduğu Japon kızı bulma arzusu ile kendini keşfedeceği bir yolculuğa çıkmıştır.

Fragman İzle

 











Kategori: