İskelet Anahtar - The Skeleton Key

25 yaşındaki Caroline, geçmişte yatalak babasını ihmal ettiği ve ölümüne neden olduğu için bir huzur evinde çalışmak zorunda kalmıştır.


İskelet Anahtar - The Skeleton Key  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İskelet Anahtar - The Skeleton Key 

İskelet Anahtar - The Skeleton Key izle

İskelet Anahtar - The Skeleton Key  filmini FilBox 30 KASIM 2015 PAZARTESİ 00/ 45  Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İskelet Anahtar - The Skeleton Key 

2005 Korku Gerilim, Drama türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Iain Softley'dir. Oyuncuları Joy Bryant, Peter Sarsgaard, Kate Hudson'ten oluşmaktadır.

25 yaşındaki Caroline (Kate Hudson), geçmişte yatalak babasını ihmal ettiği ve ölümüne neden olduğu için bir huzur evinde çalışmak zorunda kalmıştır. Cezası bittiğinde büyük şehre giderek felçli bir hasta olan Ben için hasta bakıcılığı yapmaya başlar. Ancak Ben’in tuhaf karısı Violet (Joy Bryant) ve kasvetli evi, Caroline’in tedirgin olmasına neden olmaktadır. Evde bulduğu bir anahtar ile tavan arasının kilidini açar ve orada kara büyüde kullanılan kan, kemikler ve saçlar bulur. Violet, her ne kadar bunların eski ev sahiplerine ait olduğunu iddia etse de Caroline, olayın aslını bulmaya kararlıdır.

Fragman İzle








Kategori: