İyi Titreşimler - Good Vibrations

Sıkı bir rock müzik dinleyicisi olan Terry (Liam Cunningham), Jamaica’daki karışıklık nedeniyle, ülkesinde reggae müziğinin tanınması için bir plak dükkanı açar.


İyi Titreşimler - Good Vibrations FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Titreşimler - Good Vibrations

İyi Titreşimler - Good Vibrations izle

İyi Titreşimler - Good Vibrations  filmini FilBox Sinema TV kanalında 30 NİSAN 2016 CUMARTESİ 07/ 45 görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Titreşimler - Good Vibrations

2010 Aksiyon, Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini isa Barros D'sa, Glenn Leyburn'dir. Oyuncuları Lisa Barros D'sa, Glenn Leyburn, Liam Cunningham, David Wilmot, Jodie Whittaker'ten oluşmaktadır.

İrlanda’da punk rock akımına büyük katkıları olan plak şirketi sahibi Terry Hooley’nin yaşam öyküsü… 1970’ler Belfast… Sıkı bir rock müzik dinleyicisi olan Terry (Liam Cunningham), Jamaica’daki karışıklık nedeniyle, ülkesinde reggae müziğinin tanınması için bir plak dükkanı açar. Kısa süre sonra ise yepyeni bir müzik türü olan punk rock ona ilham verir ve bazı grupların prodüktörlüğünü yaparak bir plak şirketi kurar. Ancak öncülük ettiği akım, ülkesinin geleneklerine ve dini inançlarına da ters düşmektedir.

Fragman İzle








Kategori: