Kahraman Miçolar - Ooops! Noah Is Gone

Nuh’un Gemisi efsanesini eğlenceli bir anlatımla hikayelendiren, keyifli bir animasyon... Dünyanın sonu yaklaşmıştır ve yakında büyük bir sel, yaşayan tüm canlıları yeryüzünden silecektir.


Kahraman Miçolar - Ooops! Noah Is Gone FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kahraman Miçolar - Ooops! Noah Is Gone

Kahraman Miçolar - Ooops! Noah Is Gone izle

Kahraman Miçolar - Ooops! Noah Is Gone  filmini FilBox Sinema TV kanalında 13 MAYIS 2016 CUMA 08/ 30 görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kahraman Miçolar - Ooops! Noah Is Gone

2014 Komedi, Drama türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Sean Mccormack'dir. Oyuncuları Sean Mccormack, Toby Genkel, Callum Maloney, Dermot Magennis, Tara Flynn'ten oluşmaktadır.

Nuh’un Gemisi efsanesini eğlenceli bir anlatımla hikayelendiren, keyifli bir animasyon... Dünyanın sonu yaklaşmıştır ve yakında büyük bir sel, yaşayan tüm canlıları yeryüzünden silecektir. Birer Nestrian olan Dave ve oğlu Finny, tüm hayvanların kurtulması için inşa edilen dev gemiye binecekleri için şanslıdırlar. Ancak son anda, Nestrian’ların gemiye alınmayacağını öğrenirler. Hazel ve kızı Leah’nın yardımıyla gemiye kaçak olarak binerler. Yolculuk sırasında Leah ve Finny gemiden düşer. Hazel ve Dave ise çocuklarını kurtarmak için harekete geçerler.

Fragman İzle








Kategori: