Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground

Gerçek olaylardan uyarlanan yapımda, Oscarlı Nicolas Cage başarılı bir dedektifi canlandırıyor. Cindy Paulsen adındaki fahişe, evinde kelepçelenmiş bir halde bulunur.


Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground

Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground izle

Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground filmini 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ 19/ 00 FilBox Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground

2013 | Suç, Biyografik türündeki Karanlık Cinayetler - The Frozen Groundfilmin yönetmenliğini Scott Walker'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens'ten oluşmaktadır.

Gerçek olaylardan uyarlanan yapımda, Oscarlı Nicolas Cage başarılı bir dedektifi canlandırıyor. Cindy Paulsen (Vanessa Hudgens) adındaki fahişe, evinde kelepçelenmiş bir halde bulunur. Genç kadının iddiasına göre, saygın bir adam olan Bob Hansen, ona tecavüz etmiş ve öldürmeye çalışmıştır. Fakat polis kadına inanmaz ve Cindy yine sokaklara döner. Diğer yandan dedektif Holcombe (Nicolas Cage), bir seri cinayet olayının soruşturmasına atanır. Holcombe, Bob Hansen’in bu cinayetleri işleyen seri katil olduğunu düşünmektedir ancak adamı tutuklayacak kadar delili yoktur. Tek çaresi ise Hansen’in sağ kurtulan kurbanı Cindy ile işbirliği yapmaktır.

Fragman İzle

 









Kategori: