Kasırga Denizi - The Admiral: Roaring Currents

Kore tarihinin en muhteşem askeri zaferlerinden birini konu alan Güney Kore yapımı savaş filmi… 1597’de Amiral Todo tarafından yönetilen Japon ordusu, Joseon eyaletini kuşatma altına alır.


Kasırga Denizi - The Admiral: Roaring Currents FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kasırga Denizi - The Admiral: Roaring Currents

Kasırga Denizi - The Admiral: Roaring Currents izle

Kasırga Denizi - The Admiral: Roaring Currents filmini FilBox  31 OCAK 2015 CUMARTESİ 21/ 00 kanalında HD görüntü kalitesi ile 2008 Dram, Aksiyon izleyebilirsiniz.

Kasırga Denizi - The Admiral: Roaring Currents

2014 Aksiyon türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Han-Min Kim'nin yapmaktadır.Oyuncu Ryu Seung-Ryong, Min-Sik Choi, Seung-Ryong Ryoo'ten oluşmaktadır.

Kore tarihinin en muhteşem askeri zaferlerinden birini konu alan Güney Kore yapımı savaş filmi… 1597’de Amiral Todo tarafından yönetilen Japon ordusu, Joseon eyaletini kuşatma altına alır. Kralı kızdırdığı için görevden alınan Amiral Yi Sun-shin (Min-sik Choi) ise eski konumuna geri döner ve demoralize olan Joseon ordusunu tekrar bir araya toplamak üzere harekete geçer. Kısa süre içerisinde inanılmaz bir aşama kaydeden amiral, Japon’ların 300 savaş gemisine karşı, sadece 12 gemi ile çarpışmaya girer ve adını tarihe altın harflerle yazar.

Fragman İzle

  








Kategori: