Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog

40’lı yaşlarında bir sektereter olan Peggy, hala bekar bir kadındır ve hayatının aşkı, Pencil adındaki köpeğidir. Bir gün köpeği aniden ölünce dünyası yıkılır.


 Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog FilBox Sinema TV Aile kanalından  Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog  

 Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog izle

 Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog  filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile 23 EKİM 2014 PERŞEMBE 10/ 45 izleyebilirsiniz.

 Köpeğini Kaybedenler Klübü - Year Of The Dog  

2007 | Komedi türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Mike White'nin yapmaktadır.Oyuncu Peter Sarsgaard, Molly Shannon, John C. Reilly'ten oluşmaktadır.

40’lı yaşlarında bir sektereter olan Peggy, hala bekar bir kadındır ve hayatının aşkı, Pencil adındaki köpeğidir. Bir gün köpeği aniden ölünce dünyası yıkılır. Nazik bir komşusu onu yemeğe davet eder. Diğer yandan duyarlı bir veteriner de ona yeni bir köpek bulmaya çalışır. Veterinerin gösterdiği köpeği evlat edilen Peggy, aynı zamanda bu adama karşı da bir şeyler hissetmeye başlar. Birden hayvan hakları konusunda hassaslaşan Peggy, zamanla işinin ve akıl sağlığının tehlikeye girdiğini hisseder.

Fragman İzle

  








Kategori: