Küçük Ayakkabıcının Maceraları- The Brave Adventures Of A Little Shoemaker

Hırvatistan, bağımsızlığını kazandığından bu yana en çok izlenen film olan yapımın çekimleri, sadece 18 gün sürmüştür.


Küçük Ayakkabıcının Maceraları- The Brave Adventures Of A Little Shoemaker  FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Ayakkabıcının Maceraları- The Brave Adventures Of A Little Shoemaker

Küçük Ayakkabıcının Maceraları- The Brave Adventures Of A Little Shoemaker izle

Küçük Ayakkabıcının Maceraları- The Brave Adventures Of A Little Shoemaker  filmini FilBox 22 AĞUSTOS 2015 CUMARTESİ 12/ 00 Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Ayakkabıcının Maceraları- The Brave Adventures Of A Little Shoemaker

2013 Aile türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Silvije Petranovic'dir. Oyuncuları Goran Navojec, Mile Biljanovic, Ena Lulic'ten oluşmaktadır.

Hırvatistan, bağımsızlığını kazandığından bu yana en çok izlenen film olan yapımın çekimleri, sadece 18 gün sürmüştür. Acımasız ustası Mrkonja’nın adaletsizliğine dayanamayan küçük ayakkabıcı çırağı Lapitch, yollara düşer. Yolda, kendi gibi bir yetim olan ve sirkte çalışan Gita ile karşılaşır. Birlikte yol alan ikili, bu yolculuk süresince tüm sorunları birlikte göğüsler ve iyi zaman geçirirler. Yatacak yerleri, yiyecek yemekleri ve paraları olmamalarına rağmen mutlu ve bağımsızdırlar. Ancak dolunayın yükseldiği gece, çok korkunç bir olay olur ve her şey sonsuza dek değişir.

Fragman İzle








Kategori: