Kule Soygunu - Tower Heist

Eğlenceli bir intikam öyküsünü konu alan yapımın başrollerini Eddie Murphy ve Ben Stiller paylaşıyor. Josh Covacs, on yıldır New York’un lüks gökdelenlerinden birinin yöneticiliğini yapmaktadır.


Kule Soygunu - Tower Heist filmini FilBox SinemaTV2  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kule Soygunu - Tower Heist

Kule Soygunu - Tower Heist

Gösterim Tarihi:Kule Soygunu - Tower Heist filmini 26 TEMMUZ 2014 CUMARTESİ 14/ 00 FilBox  Kule Soygunu - Tower Heist Sinema TV2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kule Soygunu - Tower Heist

2011 | Aksiyon, Komedi türündeki Kule Soygunu - Tower Heist filmin yönetmenliğini Brett Ratner'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Casey Affleck, Eddie Murphy, Ben Stiller'ten oluşmaktadır.

Eğlenceli bir intikam öyküsünü konu alan yapımın başrollerini Eddie Murphy ve Ben Stiller paylaşıyor. Josh Covacs (Ben Stiller), on yıldır New York’un lüks gökdelenlerinden birinin yöneticiliğini yapmaktadır. Gökdelenin en üst katındaki en lüks dairede ise zengin işadamı Arthur Shaw oturmaktadır. Arthur bir gün FBI tarafından tutuklanınca, Josh bunun bir yanlış anlama olduğunu düşünür. Ancak kısa süre sonra Arthur’un bir hırsız olduğunu ve gökdelen çalışanları dahil, insanların emeklilik fonlarını çaldığını öğrenir. Haklarını yasadışı yollarla aramaya karar veren gökdelen çalışanları, Arthur’un dairesinde sakladığı parayı çalmak için amatör bir plan yaparlar. Profesyonel yardımı ise ünlü dolandırıcı Slide (Eddie Murphy) sağlayacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: