Loraks - The Lorax

Despicable Me’nin yapımcılarından, keyifli bir animasyon… Her şeyin yapay olduğu, havanın bile parayla satıldığı Thneed-Ville adlı bir şehirde yaşayan Ted, hayatının aşkı Audrey’nin dikkatini çekmek için çabalamaktadır.


Loraks - The Lorax FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Loraks - The Lorax

Loraks - The Lorax

Loraks - The Lorax filmini 10 AĞUSTOS 2014 PAZAR 12/ 15 FilBox  Loraks - The Lorax Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Loraks - The Lorax

2012 | Animasyon türündeki Loraks - The Lorax filmin yönetmenliğini Chris Renaud, Kyle Balda'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Taylor Swift, Danny Devito, Zac Efron'ten oluşmaktadır.

Despicable Me’nin yapımcılarından, keyifli bir animasyon… Her şeyin yapay olduğu, havanın bile parayla satıldığı Thneed-Ville adlı bir şehirde yaşayan Ted, hayatının aşkı Audrey’nin dikkatini çekmek için çabalamaktadır. Audrey’in gerçek bir ağaç görmek istediğini öğrenen Ted, şehrin dışında yaşayan Once-ler’ı görmeye gider. Once-ler, Ted’e Lorax efsanesinden bahseder. Fakat şehrin açgözlü valisi, Ted’in gerçek ağaçları bulmasından korkmaktadır. Çünkü ağaçlar geri gelirse, insanların para ile atın aldığı temiz havaya ihtiyacı kalmayacak, vali de geçim kaynağından olacaktır. Ne pahasına olursa olsun Ted’e engel olmak için harekete geçer.

Fragman İzle

 











Kategori: