Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Hayvan kahramanlarımız Alex, Marty, Gloria ve Melman, Central Park Hayvanat Bahçesi’ne dönmeye çalışmaktadırlar fakat öncelikle kayığ penguenleri bulmaları gerekmektedir.


Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları  filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları

Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları izle

Gösterim Tarihi: Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları filmini   26 HAZİRAN 2014 PERŞEMBE 07/ 00  FilBox  Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları

2012 - ABD Tür : Animasyon , 3 Boyutlu , Aile türündeki Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagascar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları filmin yönetmenliğini Eric Darnell'in yaptığı.Oyuncuların Ben Stiller , Yekta Kopan , Chris Rock , Sacha Baron Cohen , Jada Pinkett Smith'ten oluşmaktadır.

Animasyon severlerin keyifle izlediği Madagascar serisinin son filmi… Hayvan kahramanlarımız Alex, Marty, Gloria ve Melman, Central Park Hayvanat Bahçesi’ne dönmeye çalışmaktadırlar fakat öncelikle kayığ penguenleri bulmaları gerekmektedir. Bunun için Monte Carlo’ya giderler. Penguenler ve maymunlar da onlara katılınca artık eve dönme zamanı gelir. Şimdi bir aslan, bir zebra, bir su aygırı, bir zürefa, dört penguen, iki maymun ve üç lemur, Avrupa’dan Amerika’ya dikkat çekmeden gitmek zorundadır. Nihayet bunun için oldukça sıradışı bir yol bulurlar.

 Fragman İzle













Kategori: