Makas Eller - Edward Scissorhands

Herkesin sakin bir hayat sürdüğü banliyöde, kozmetik malzemeleri satıcısı Peg, kasabanın tepesinde bulunan, ihtişamlı olduğu kadar ürkütücü şatoda kimin yaşadığını merak eder.


Makas Eller - Edward Scissorhands filmini FilBox SinemaTV 1001  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Makas Eller - Edward Scissorhands

Makas Eller - Edward Scissorhands

Makas Eller - Edward Scissorhands filmini 11 TEMMUZ 2014 CUMA 22/ 00 FilBox  Makas Eller - Edward Scissorhands Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Makas Eller - Edward Scissorhands

1990 | Fantastik türündeki Makas Eller - Edward Scissorhands filmin yönetmenliğini Tim Burton'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Dianne Wiest, Winona Ryder, Johnny Depp'ten oluşmaktadır.

Fantastik sinemanın yaratıcı ustası Tim Burton’dan bir modern zaman masalı… Herkesin sakin bir hayat sürdüğü banliyöde, kozmetik malzemeleri satıcısı Peg (Dianne Wiest), kasabanın tepesinde bulunan, ihtişamlı olduğu kadar ürkütücü şatoda kimin yaşadığını merak eder. Şatoya girdiğinde yalnız ve tuhaf, genç bir adamla karşılaşır. Ellerinde, parmak yerine makas bulunan Edward’ı (Johnny Depp) şatoda yalnız bırakmaya gönlü razı olmaz ve onu da yanına alarak kasabaya geri döner. Edward, kısa süre içinde muazzam saç tasarımları yaparak herkesin kalbini kazanır. Fakat hayat ona her zaman adil davranmayacaktır…

Fragman İzle

 











Kategori: