Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel

Megan (Chalie Howes) ve 4 arkadaşı geceyi terk edilmiş bir motelde geçirmek zorunda kalır. Ancak burası asla kalınacak bir mekan değildir.


Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel filmini FilBox SinemaTV Aksiyon  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel

Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel

Gösterim Tarihi:Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel filmini 26 TEMMUZ 2014 CUMARTESİ 00/ 45 FilBox  Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel

2012 Korku türündeki Ölümcül Geçmiş - No Tell Motel filmin yönetmenliğini Brett Donowho'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Rileigh Chalmers, Johnny Hawkes, Ed Holden'ten oluşmaktadır.

Megan (Chalie Howes) ve 4 arkadaşı geceyi terk edilmiş bir motelde geçirmek zorunda kalır. Ancak burası asla kalınacak bir mekan değildir. Megan ve arkadaşları kısa sürede motelde yalnız olmadıklarını anlar. Küçük Angela’nın hayaletinin dehşet saçtığı bu mekandan canlı kurtulmanın tek yolu hayaletli motelin karanlık geçmişindeki sırları açığa çıkarmaktır. Burası sıradan bir motel değil

Fragman İzle

 











Kategori: