Satranç Kraliçesi - Queen To Play

Corsica adasında yaşayan Helen, evlere temizliğe giderek geçimini sağlamaktadır. Bir gün evlerini temizlediği bir çiftin satranç oynadığını görür.


Satranç Kraliçesi - Queen To Play FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Satranç Kraliçesi - Queen To Play

Satranç Kraliçesi - Queen To Playizle

Satranç Kraliçesi - Queen To Play filmini 21 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 08/ 15 FilBox Satranç Kraliçesi - Queen To Play Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Satranç Kraliçesi - Queen To Play

2009 | Dram, Macera türündeki Satranç Kraliçesi - Queen To Play filmin yönetmenliğini Caroline Bottaro'nin yapmaktadır.Oyuncu Valérie Lagrange, Kevin Kline, Sandrine Bonnaire'ten oluşmaktadır.

Corsica adasında yaşayan Helen (Sandrine Bonnaire), evlere temizliğe giderek geçimini sağlamaktadır. Bir gün evlerini temizlediği bir çiftin satranç oynadığını görür. Oyundan çok etkilenen Helen, kocasının doğumgününde ona bir satranç takımı alır. Kocası ilgisiz kalınca, evine temizliğe gittiği Dr. Kröger’den (Kevin Kline) yardım ister. Doktor, Helen’e satranç oynamayı öğretir ve kadının çok yetenekli olduğunu görür. Satranç artık Helen’in tek tutkusudur ve bu tutkuyu ailesine de aşılamak için elinden geleni yapacaktır.

Fragman İzle

  











Kategori: