Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club

Dört savaş fotoğrafçısının gerçek hikayesi… Greg Marinovich, Joao Silva, Kevin Carter ve Ken Oosterbroek 90’ların hemen başında Güney Afrika’ya gider.


Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club filmini FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club

Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club izle

Gösterim Tarihi:Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club filmini 04 TEMMUZ 2014 CUMA 11/ 00 FilBox  Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club Sinema TV Aksiyon  kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club

2010 | Gerilim, Macera türündeki Savaşın Fotoğrafçıları - The Bang Bang Club filmin yönetmenliğini Steven Silver'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Ryan Phillippe, Malin Akerman, Taylor Kitsch'ten oluşmaktadır.

Dört savaş fotoğrafçısının gerçek hikayesi… Greg Marinovich (Ryan Phillippe), Joao Silva (Neels Van Jaarsveld), Kevin Carter (Taylor Kitsch) ve Ken Oosterbroek (Frank Rautenbach) )90’ların hemen başında Güney Afrika’ya gider. Irk ayrımcılığının hüküm sürdüğü, vahşet ve şiddet dolu bu topraklarda ilk defa özgür bir seçim yapılacaktır. Dört savaş fotoğrafçısı, bu kritik dönemde hayatlarını tehlikeye atarak dünyaya gerçekleri duyurmaya çalışır.

Fragman İzle











Kategori: