Sınırların Ötesinde - Beyond Borders

Bir gün, savaşın paramparça ettiği Afrika’da, kendini insanlara yardım etmeye adayan genç doktor Nick Callahan ile tanışınca tüm dünyası tepetaklak olur.


 Sınırların Ötesinde - Beyond Borders   FilBox Sinema TV Aksiyon kanalından  Sınırların Ötesinde - Beyond Borders   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Sınırların Ötesinde - Beyond Borders  

 Sınırların Ötesinde - Beyond Borders izle

 Sınırların Ötesinde - Beyond Borders  filmini FilBox Sinema TV Aksiyon kanalında HD görüntü kalitesi ile 19 EKİM 2014 PAZAR 23/ 00 izleyebilirsiniz.

 Sınırların Ötesinde - Beyond Borders  

2003 | Drama türündeki Sinema TV Aksiyon filmin yönetmenliğini Martin Campbell'nin yapmaktadır.Oyuncu Angelina Jolie, Linus Roache, Clive Owen'ten oluşmaktadır.

Oscarlı oyuncu Angelina Jolie’nin başrolde olduğu romantik bir drama… Yıl 1984… Zengin bir sanayicinin oğlu olan Henry Bauford ile evli olan Sarah Jordan, Londra’da yaşamaktadır. Bir gün, savaşın paramparça ettiği Afrika’da, kendini insanlara yardım etmeye adayan genç doktor Nick Callahan ile tanışınca tüm dünyası tepetaklak olur. İlk kez gerçek aşkın ne olduğunu anlamıştır. Aşkının peşinden dünyanın öbür ucuna gitmeyi göze alan Sarah’yı, tehlike, hayal kırıklığı ve romantizm dolu bir yolculuk beklemektedir.

Fragman İzle

  








Kategori: