Şişman Kızlar - Phat Girlz

Jazmin, küçük bedenli kızların dünyasında, büyük beden bir kadındır ve içinde kendini iyi hissettiği uygun kıyafetler bulamamaktan dolayı mutsuzdur. Bu nedenle kendi gibi şişman diğer kadınlara, kendilerini güzel ve seksi hissetmeleri konusunda yardım etmek ister.


Şişman Kızlar - Phat Girlz FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şişman Kızlar - Phat Girlz

Şişman Kızlar - Phat Girlz izle

Şişman Kızlar - Phat Girlz  filmini FilBox Sinema TV kanalında 28 MART 2016 PAZARTESİ 07/ 15 görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şişman Kızlar - Phat Girlz

2006 komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Nnegest Likké'dir. Oyuncuları Jimmy Jean-Louis, Kendra C. Johnson, Mo'nique 'ten oluşmaktadır.

Jazmin, küçük bedenli kızların dünyasında, büyük beden bir kadındır ve içinde kendini iyi hissettiği uygun kıyafetler bulamamaktan dolayı mutsuzdur. Bu nedenle kendi gibi şişman diğer kadınlara, kendilerini güzel ve seksi hissetmeleri konusunda yardım etmek ister. Diğer yandan şansı yaver gider ve Karayipler’de bir tatik kazanır. Tatilde çok hoş ve büyük beden kadınlardan hoşlanan bir doktorla tanışır. Kendine olan güveni güçlenen Jazmin, harika moda tasarımları yapmaya başlar.

Fragman İzle








Kategori: