Son Şans - The Congress

Ödüllü yönetmen Ari Folman’dan, İsrail yapımı, muhteşem bir bilim kurgu… Bir zamanların ünlü Hollywood starı Robin Wright, Miramount Stüdyoları’ndan ilginç bir teklif alır.


Son Şans - The Congress FilBox SinemaTV 1001 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Şans - The Congress

Son Şans - The Congress

Son Şans - The Congress filmini 27 AĞUSTOS 2014 ÇARŞAMBA 22/ 00 FilBox  Son Şans - The Congress Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Şans - The Congress

2013 | Bilim Kurgu türündeki Son Şans - The Congress filmin yönetmenliğini Ari Folman'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Robin Wright, Jon Hamm, Harvey Keitel'ten oluşmaktadır.

Ödüllü yönetmen Ari Folman’dan, İsrail yapımı, muhteşem bir bilim kurgu… Bir zamanların ünlü Hollywood starı Robin Wright, Miramount Stüdyoları’ndan ilginç bir teklif alır: astronomik bir meblağ karşılığında, görüntüsü bilgisayarlara yüklenecek ve stüdyo kullanım hakkını satın alacaktır. Robin’in tüm vücudunu taradıktan sonra, onu istedikleri filmde, istedikleri şekilde kullanabileceklerdir. Bu üç boyutlu görsel asla yaşlanmayacak ve sonsuza dek otuzlarının muhteşem güzelliğinde kalacaktır. Aldığı para karşılığında ise asla başka bir filmde oynama hakkı olmayacaktır. Hasta oğlunun tedavisi servet değerinde olan Robin, çaresiz kalarak anlaşmayı imzalar.

Fragman İzle

 











Kategori: