Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings

Duke White beş oğlu için pek de iyi bir baba olamamıştır. Hayatı kumar oynayarak geçen adamın, oğullarına bıraktığı vasiyette büyük bir sürpriz vardır.


Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings FilBox SinemaTV Aşk kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings

Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings izle

Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings filmini 30 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ 22/ 30 FilBox  Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings

2010 | Komedi, Dram türündeki Sonun Başlangıcı - A Beginner's Guide To Endings filmin yönetmenliğini Jonathan Sobol'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Tricia Helfer, Scott Caan, Harvey Keitel'ten oluşmaktadır.

Duke White beş oğlu için pek de iyi bir baba olamamıştır. Hayatı kumar oynayarak geçen adamın, oğullarına bıraktığı vasiyette büyük bir sürpriz vardır. En büyük üç oğlu küçükken bir ilaç testi için kulanılmış ve yaşamak için sadece kısa bir süreleri kalmıştır. Babalarından aldıkları son darbenin de etkisiyle hayatlarından kalan kısa süreyi istedikleri şekilde geçirmeye karar veren üç kardeşin her biri kendi macerasını yaşamak adına yeni yaşamlarına ilk adımlarını atarlar.

Fragman İzle

 











Kategori: